top of page

SHËRBIMET TONA-PËR TY

Aplikacioni i përditshmërisë - Për të gjitha nevojat e tua

TAKSI

Ne dëshirojmë të çojmë nga pikë A në pikë B, kudo që të jetë ajo. Aplikacioni ynë ofron një gamë të gjerë të taksive për të kënaqur nevojat tuaja. Pavarësisht nëse dëshironi të udhëtoni në një SUV luksoz me energji elektrike, apo në një sedan ekonomik - ne kemi kujdes për ju.

Cilësia e udhëtimeve tona të suksesshme me taksi? Lidhja.

Ne ju lidhim me shoferin tuaj, kështu që mund të flisni me ta dhe t'i shihni ata në hartë, para se ata të arrijnë te ju.

Asnjë dhimbje koke, asnjë vonesë.

1000034602_edited.jpg

BUSES

Sometimes a taxi is not what you need. Maybe you feel like saving on the fare, or perhaps you just feel like meeting people on the bus.

Our mentality is the same as with taxis. We want to get you to your destination without effort, without trouble.

Our bus service is unmatched, and entirely free.

Enjoy the freedom of using an app that is not focused on monetizing your experience.

Public_Bus_Transportion_Tirana_2016_edited.jpg

DEALS

Patoko is all about bringing you value. While our buses offer you value in convenience, deals offer you value in savings.

When you visit your favorite store, get your Patoko QR scanned, and instantly earn points, coupons, and discounts.

Your favourite merchant is not on Patoko yet? Let them know they should reach out at jobs@patoko.com

bottom of page